Otsikkoni ajatus liittyy sairauteen. Eräs työtoverini kyseli, voisiko sairauteni olla muu kuin gliooma, eli aivokasvain. Asiaa tutkittuani pidän täysin mahdollisena, että KAKS:illa on tehty väärä diagnoosi. Monet oireeni sopivat erityisen hyvin juuri unihalvaukseen. Saattaahan se olla että aivokasvain on siinä osasyynä. Toivon kuitenkin, että saisin oireitteni mukaista hoitoa, joka auttaisi minua palaamaan työelämään.

Tulihan se sikaflunssarokote otettua sen kumemmin ajateltua, mutta jo viime kesänä nukahtelin aivan käsittämättömällä tavalla kesken työpöydän.

Maanantaina kävimme Tainan kanssa Pudasjärvellä katsomassa entisen työtoverini kotia ja perhettä. Matkalla nukahtelin vähän väliä. Vaikka en tuntenut oloani väsyneeksi, aloin yhtäkkiä nähdä muutamien sekuntien unia. Se tuntui aika kurjalta. Toivottavasti joku osaisi antaa minulle hyviä neuvoja, että asiaa voitaisiin edes tutkia.

Sydän ja sielu palaa niin kovasti töihin, ja tuntuu kurjalta vain sairastaa. Tuntuu, että minulla olisi vielä paljon annettava Kajaaninkin yhteisölle juuri nyt, kun omat nuoretkin ovat muuttaneet pois kotoa. Toivon, ettei tämä kirjoitukseni loukkaisi ketään, mutta jos niin käy, niin pyydän ottamaan suoraan itseeni, niin poistan kaikki pahennusta herättävät ajatukset.

HERRAN RAUHAA KAIKILLE YSTÄVILLE